Dag 1 kvällsrapport (första fusket)

av Daniel

Vikt den 28/12 (morgon): 97,4 Kg (-0,9 Kg)

Vaknade med huvudvärk, dock hanterbar.  Ställde mig på vågen och var något förvånad över att ha tappat nästan ett kilo på ett dygn.  Tog en ipren-brus, blandade ny liter dryck och åkte till jobbet.  Huvudvärken släppte inte så jag tog en treo mitt på dagen och en till på em vilket äntligen friade mig från huvudvärken om jag satt still.  

Kanske skulle tillägga att jag använder mig av alkaliskt vatten men jag tror inte det har någon större betydelse v.g. viktminskning och är ett ämne för sig jag får skriva en separat post om.

Idag drygade jag ut min liter lönnsirapsblandning med lite extra vatten under dagen då jag märker att det håller hungern borta med extra vätska, samt jag får springa på toa mycket oftare än normalt vilket ger mig intrycket av att jag kanske måste öka vätskeintaget.

På kvällen när jag kom hem från jobbet fuskade jag på två områden (redan!).   Eftersom det var ”fredagsmys” tog jag istället för drycken ett glas rött vin, en halv påse micro-popkorn och några bitar paprika.  Var lite smågrinig när jag gick och lade mig, gnällde lite på frugan om ditt i datt och somnade sedan och sov ovanligt bra.   Faktum är att trots att jag började dagen med huvudvärk verkar man få bra sömn när magen inte måste gå på högvarv samtidigt för att processa all skit man äter.

Ska bli intressant att se vad mitt fuskande hade för inverkan….