Dag 2 kvällsrapport, tidig (Mer fuskande)

av Daniel

Vikt den 29/12 (morgon): 96,4 Kg (-1 Kg, föregående dag och -1,9 Kg sedan start)

Vaknade med lätt huvudvärk idag, mindre är igår = behövde inga huvudvärkstabletter.  Otroligt att jag tappat 1 Kg, trots att jag fuskade igår.   

Vi har en liten familjetradition att äta frukost på IKEA på lördagsmorgon vilket vi gjorde idag.  Jag höll mig dock borta från kolhydrater och åt följande:

– Ca 5 sillbitar

– Några matskedar (ordentliga) ägg-röra (scambled eggs)

– Ca 5 köttbullar

– En skiva ost

– Ett glas appelsinjuice

– Två koppar kaffe

Efter några timmar på Ikea drack jag en cappuchino (kaffe med mjölk) och ett glas lingondricka medan frugan åt lunch.  Gick också på toa för första gången sedan start och förstår nu varför en del rekommenderar att man dricker té med laxerande effekt då denna diet tydligen kan göra folk hård i magen.  Ingen förstoppning precis men lite ”tuffare” än vanligt.

Har läst att man kan (bör) göra någon form av havssalt/vatten rensning också men eftersom jag inte kör denna kur med främsta anledning att detoxa kroppen, utan gå ner i vikt får vi se om jag klarar mig undan detta.

Gick till butik för att handla mer lönnsirap men det är så förbenat dyr att jag bestämde mig för att köpa ekologisk sirap gjord på rörsocker istället.  750 ml för ca 22 kr istället för den kanadensiska lönnsirapen som kostar nästan 70 kr för 250 ml.  Drack mitt första glas vid 14 tiden och drycken kändes lite sötare än den på lönnsirap.  Annars märktes ingen större skillnad på smaken.

Annonser